Uitgeroepen tot mooiste kerstmarkt 2017!

Ga met ons mee naar de ondergrondse kerstmarkt van Valkenburg

Kerstmarkt ‘Valkenburg en Maastricht’

€ 34 p.p.
8/12/2018
Valkenburg en Maastricht

Valkenburg is van zichzelf al idyllisch genoeg om er een bezoekje aan te brengen, maar met kerst verandert het stadje in het Zuid-Limburgse Heuvelland in een ware decemberdroom. Een must go voor iedere kerstmarktliefhebber. Of je nu jong of oud bent, je gaat je absoluut vermaken op de enige ondergrondse kerstmarkt in Europa.

De 33ste kerstmarkt in de Gemeentegrot – gelegen onderaan de bekende Cauberg – is de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Laat u verrassen door de mooie settings en decors die harmonisch overgaan in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. De ruime, lange gangen die de Gemeentegrot typeren, nodigen u uit voor een urenlang verblijf in een muzikale en met uitstekende voorzieningen uitgeruste kerstgrot.

Na de middag brengt onze autocar u richting Maastricht zodat u deze dag kan genieten van 2 superleuke kerstmarkten. In Maastricht kan u genieten van de toffe centrale kerstmarkt maar ook winkelen in de vele winkelstraten die de stad te bieden heeft.

Opstapplaatsen

  • Wetteren - Frunpark

Inbegrepen

  • Autocar H/T richting de kerstkmarkt van Valkenburg
  • Toegangsticket tot de gemeentegrot van Valkenburg