Nostalgie in de vernieuwde Grotten Van Han en het wildpark

Vanaf €72 p.p.
Datum naar keuze
Han-sur-Lesse

Prijzen in groep

Vanaf 25 deelnemers
€72 p.p.
Vanaf 35 deelnemers
€65 p.p.
Vanaf 45 deelnemers
€61 p.p.

Programma

Duur: 1 dag

Voormiddag

We nemen je terug mee in de tijd. Terug naar de tijd van je lagere school. Weet je nog? Die schoolreis richting de Grotten van Han. Het was wel lang geleden, maar de herinneringen komen toch terug naar boven. Vandaag bieden we je de kans deze beleving opnieuw te ervaren. Reeds drie jaar werd er intensief gewerkt aan de vernieuwing van deze grotten. Nieuwe LED verlichting en een prachtige scenarisatie hebben de Grot Van Han omgetoverd. Haar natuurlijke schoonheid en magie zullen u meer dan ooit verwonderen. Ontdek de geheimen van de onderaardse wereld. De historische tram brengt u , net als vroeger, naar de ingang van de grot. Een enthousiaste gids neemt u mee naar het hart van een bijzondere wereld. De klanken en het licht worden anders en u belandt in een mysterieus universum.

Middag

We nemen het middagmaal in een nabijgelegen restaurant.

Namiddag

In de namiddag verkennen we een domein van 250 hectare met een safari car. Herontdek de natuur in al haar puurheid. Het wildpark herbergt Europese diersoorten die in onze bossen leefden of er nog altijd leven. Je kan er edelherten , damherten, everzwijnen maar ook meer zeldzame dieren zoals de steenbok, de tarpan, het Przewalski-paard en de Europese Bizon vinden. U ontmoet ook de indrukwekkende roofdieren zoals de wolven, lynxen en bruine beren. Al deze diersoorten leven hier in rust en deze plek is volledig gewijd aan hun behoud. Om onze dag af te sluiten kan u na dit bezoek nog een vrijblijvend bezoek brengen aan het Prehistohan, een boeiende tentoonstelling brengt u duizenden jaren terug in de tijd van de grot. Het Han 1900 museum dompelt u onder in de volksgeschiedenis van Han-sur-Lesse en toont je 50 scènes uit het dagelijkse leven en de beroepen van het begin van vorige eeuw.

Dit programma is een aanrader rond half september tot half oktober. De herten in het park zijn dan volop in hun paringstijd en kondigen dat aan door te Burlen. Ontdek dit indrukwekkend schouwspel en wees verbaasd over de kracht waarmee deze prachtige herten met elkaar in gevecht gaan.

 

 

 

Opstapplaatsen

  • Opstapplaats naar keuze

Inbegrepen

  • Vervoer per luxe autocar
  • Bezoeken
  • Gidsbegeleiding
  • Middagmaal ( 3 gangen)

Niet inbegrepen

  • Eventuele avondmaaltijd
  • Dienstvergoeding chauffeurs