ITA reizen & autocars

Een familiebedrijf uit Wetteren

Over ITA

ITA reizen en autocars, een familiebedrijf.

Als rasechte ondernemer stichtte Emiel Vanhove in 1947 het bedrijf. Als een waar familiebedrijf werken wij op vandaag nog steeds verder. Van Emiel Vanhove ging het over naar zijn zoon Guy Vanhove, die op vandaag de dagdagelijkse leiding geeft over de firma met aan zijn zijde ook zijn eigen zoon, Jonas Vanhove. U beseft dat dit meteen onze eerste grote troef is. Guy en Jonas streven samen met hun team elke dag naar tevreden klanten. Er gaat geen dag voorbij zonder grondige evaluatie. Klanten waar fouten gemaakt werden worden aangesproken. Klanten die tevreden zijn zien we telkens weer opnieuw. Uw tevredenheid hier is belangrijk en een grote zorg voor ons.

Het bedrijf bestaat uit een onafhankelijk reisbureau dat garant staat voor een vlotte en succesvolle onderneming die reeds 1000den klanten liet genieten van hun welverdiende vakantie.

Naast het reisbureau beschikken we over 12 luxe autocars waarmee we van schoolvervoer werken tot 12 en 14-daagse Europatours. Vele verenigingen uit Oost-Vlaanderen maken gebruik van onze diensten, zoals de groepsreizen en dagreizen. U zag ze vast al voorbij komen in uw buurt. Onze wagens zijn op vandaag in de regio niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Onze kantoren

ita-reizen

Om u nog beter van dienst te zijn namen wij in Augustus 2015 intrede in onze nieuwe kantoren. Gelegen bij het commercieel gebeuren van de regio. In onze kantoren, gelegen dichtbij het Frunpark, ontvangen we u graag. U geniet er bij ons van gratis parking op onze eigen privaat parking.

Neem dus gerust de tijd om uw reis of autocar in onze kantoren te bespreken.

U wenst de organisatie van uw reis in de handen te laten van enkele reisprofessionals? Dan bent u bij ITA Reisbureau op de juiste plaats.

Als onafhankelijk reiskantoor bepalen wij in samenspraak met u hoe de reis van uw dromen er zal uit zien. Wij werken met heel veel verschillende touroperators die elk beschikken over hun eigen kwaliteiten. Bij ons gaat het om die kwaliteiten. Op vandaag hebben de mensen meer en meer nood aan de perfecte vakantie. Vertrouw die vakantie daarom aan ons toe.

Iedereen in ons kantoor heeft daarom ook een andere functie. De ene werkt meer aan de verre reizen en grote dossiers, de andere aan de skivakanties en cruisevakanties. Zo hebben we elk ons specifiek gebied zodat we opnieuw zorgen dat wat wij bieden staat voor de kwaliteit die u nodig heeft.

Luchthavenvervoer

Extra service nodig? Wij bieden ook luchthavenvervoer aan serviceprijzen voor de klanten die een reis boekten in ons kantoor. Zo begint uw vakantie van bij u thuis en kan u zorgeloos vertrekken.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor offertes en andere vragen.

Ons team

GuyVanhove

Guy Vanhove

Zaakvoerder

Aan het hoofd van de firma, de tweede generatie van het bedrijf dat ooit werd gesticht door Emiel Vanhove. Hij trad in het voetspoor van zijn vader die destijds het gekende ITA Apollonia Autocars had opgericht. Als aanvulling op het autocarbedrijf stichtte hij ook het reisbureau dat op vandaag nog steeds een knappe aanvulling op het autocarbedrijf is.
Email: guy@itareizen.be

JonasVanhove

Jonas Vanhove

Zaakvoerder

Als rechterhand van Guy Vanhove werkt Jonas mee aan de dagdagelijkse leiding van het bedrijf. Met dezelfde passie als zijn voorgangers is hij de derde generatie in het bedrijf. Met een gerichte strategie op de marketing en een succesvolle visie op de toekomst van het bedrijf werkt hij elke dag mee in de sector.
Email: jonas@itareizen.be

Liesbeth Schollaert

Liesbeth Schollaert

Verantwoordelijke autocars en reisagente

Als algemeen verantwoordelijke zal je bij een contact met ons bedrijf zeker Liesbeth ontmoeten. Een organisatorisch talent die de planning van onze autocars tot in de nauwkeurigheid onder haar hoede heeft. Bij haar kan je terecht voor de planning van de autocars en groepsdossiers met autocars.
Email: liesbeth@itareizen.be

LindsayBockstael

Lindsay Bockstael

Reisagente

Als ervaren reisagente te werk in ons reisbureau. Zij werkt onze grote en zware dossiers uit zoals rondreizen in Afrika, USA en grote uitgestippelde reistrajecten. Ben je op zoek naar een reis die tot in de puntjes is uitgewerkt dan zal zij je zeker kunnen helpen.
Email: lindsay@itareizen.be

AnneleenRasschaert

Anneleen Rasschaert

Reisagente

Als reisagente nieuw te werk in ons reisbureau. Zij werkt vooral onze pakketreizen en excursies af zoals Griekse Eilanden, Spanje,…. Ben je op zoek naar een reis die tot in de puntjes is uitgewerkt dan zal zij je zeker kunnen helpen.

email: anneleen@itareizen.be

Onze trouwe partners

Vliegvakanties