Vragen rond uw geplande reis en het covid-19 (coronavirus)

17 maart 2020

Beste klanten,

De wereldwijde impact van het corona virus raakt onze sector en ons bedrijf in het diepst van het hart. Maar erger nog, die impact raakt ook jou, de vakantieganger die op ons rekent. Wij worden momenteel overspoeld door vragen. Wij vragen u beleefd ons enkel te contacteren voor de meest dringende zaken. Afreizen voor de maand maart krijgen voorrang en worden door ons als de belangrijkste dossiers voorgenomen.

Klanten die momenteel op een bestemming zijn en in lockdown moeten gaan verzoeken wij het advies van de overheid te volgen en niet tegen deze regels in te gaan. Uw touroperator doet er alles aan deze situaties te volgen en bekijkt oplossingen om de repatriëring te starten wanneer nodig. Tot nader order worden alle vluchten uitgevoerd zoals voorzien tenzij dit specifiek via sms wordt gecommuniceerd. Hou dus zeker uw telefoontoestel goed bij en let op voor oproepen en berichten van de touroperators afkomstig.

Enkele van uw vragen kunnen hierbij misschien al beantwoord worden:

  • Op basis van het advies van de Belgische overheid om niet meer naar het buitenland te reizen, zal Tui tot 31 maart geen pakketreizigers meer naar hun vakantiebestemming brengen. Voor vluchten tussen 1 & 15 april zal er 25 maart meer nieuws komen.
  • Wordt je TUI reis geannuleerd, dan ontvang je een voucher die je kan gebruiken voor de betaling van een reis met een latere vertrekdatum. Uitstel is geen afstel.
  • Wie al op vakantie vertrokken is, kan uiteraard op ons rekenen. Tui doet al het mogelijke om gestrande vakantiegangers te adviseren, op te vangen en veilig thuis te brengen.
  • Had je een vakantie verder in de toekomst gepland, dan kan je gebruik maken van de flexibele omruilgarantie bij Tui
  • Heeft u een reis gepland met een andere touroperator binnen de 14 dagen en hebben wij u nog niet gecontacteerd. Gelieve ons dan te mailen of te bellen voor meer informatie.

Wij werken verder achter gesloten kantoordeuren, en bezorgen alle betrokken klanten de nodige bijstand. #eenhartvoorreisagenten telefonisch bereikbaar via  09 369 00 24 en info@itareizen.be

Vriendelijke groeten, team ita reizen.